Yritystontit

Iistä saat kilpailuetua toimintaasi!

Kilpailuetu#1: Huippu sijainti ja nopeat yhteydet
Oulun kaupunkiseudun ja Kemin biotalousalueen välillä, lähellä Pohjois-Ruotsin markkinoita. Rakenteilla oleva laajakaista yhdistää markkinat. Teknologiakeskus Micropoliksen 5G-ympäristö kertoo iiläisestä asenteesta: rohkeasti kasvuun.

Kilpailuetu#2: Osaava työvoima
Oulun teknologiaihme korkeakouluineen sekä alueen teollisuuden ja palveluiden osaajat ovat käytettävissäsi.

Kilpailuetu#3: Yrityksesi on tärkeä
Iissä yritysten menestyminen on avainasemassa kunnan menestyksessä. Iissä onkin kaupunkiseudun eniten yrityksiä suhteessa väestöön.

Kilpailuetu#4: Suomen vihrein kunta ja onnellisten asukkaiden Ii
Liity edelläkävijöiden joukkoon. Ii on Suomen paras päästövähentäjä ja ilmastotavoitteessaan 30 vuotta EU:ta edellä. Iistä esimerkiksi löytyy Suomen eniten sähköautojen latauspisteitä suhteessa väestöön. Sinun ja työntekijöidesi perheiden on hyvä asua kunnassa, joka tarjoaa lapsille palveluita reilusti enemmän kuin laki vaatii. Merenrantatontit, lähipalvelut sekä tapahtumien ja kulttuurin virta vahvistavat elämänlaatuasi Iissä.

Iistä kasvua

”Nuorelle yritykselle koulun maarakennustyöt olivat iso juttu. Siinä otettiin pikkuisen riskiä ja myös onnistuttiin!”, kertaa PT Pohjanteko Oy :n toimitusjohtaja Joona Österberg. Iin lukion pohjatyöt vuonna 2014 olivat vasta perustetun yrityksen ensimmäisiä työmaita ja projekti toimi hyvänä ponnahduslautana yrityksen kasvun tiellä.

”Huimaa kasvuvauhtia on menty eteenpäin, sillä vuoden 2016 aikana yrityksen liikevaihto kasvoi 88 %”, toteaa JBE Service Oy :n toimitusjohtaja Jarmo Berg. Iin kunnan myönteisyys tuulivoimainvestointeja kohtaan sekä positiivinen vastaanotto yrityksiä kohtaan ovat Bergin mukaan olleet mukana vauhdittamassa yrityksen kasvua ja laajentumista.

Lue lisää yritysten kasvusta

Iin kuntaMicropolis
Hallinta | Webmail

Kotisivut yritykselle: Sivututka